Maailma kameran linssin läpi on kaunis ja mielenkiintoinen

Tietosuojakäytäntö

Kameralehtikauppa Oy (”Kameralehtikauppa”) toimii kameralehtikauppa.tempsite.site-sivustolla ja voi toimia muilla sivustoilla. Kameralehtikaupan politiikka on kunnioittaa yksityisyyttäsi kaikilla tiedoilla, joita voimme kerätä sivustojemme käytön aikana.
Verkkosivuston kävijät

Kuten useimmat verkkosivuston ylläpitäjät, Kameralehtikauppa kerää henkilökohtaisesti tunnistamattomia tietoja sellaisista lajikkeista, joita selaimet ja palvelimet ovat tyypillisesti saatavilla, kuten selaintyyppi, kieliasetukset, viittaava sivusto sekä kunkin vierailijapyynnön päivämäärä ja kellonaika. Kameralehtikaupan tarkoituksena kerätä henkilökohtaisesti tunnistamattomia tietoja on ymmärtää paremmin, miten Kameralehtikaupan kävijät käyttävät verkkosivustoa. Kameralehtikauppa voi ajoittain julkaista kokonaisuudessaan ei-henkilökohtaisia ​​tietoja, esimerkiksi julkaisemalla raportin verkkosivustonsa käytön suuntauksista.

Kameralehtikauppa kerää myös henkilökohtaisesti tunnistavia tietoja, kuten Internet-protokollan (IP) osoitteet kirjautuneille käyttäjille ja käyttäjille, jotka jättävät kommentteja kameralehtikauppa.tempsite.site-blogeista / sivustoista. Kameralehtikauppa ilmoittaa vain kirjautuneena käyttäjän ja kommentin IP-osoitteisiin samoissa olosuhteissa, joita se käyttää ja paljastaa henkilökohtaisia ​​tunnistustietoja alla kuvatulla tavalla, paitsi että kommentointilaitteen IP-osoitteet ja sähköpostiosoitteet ovat näkyvissä ja paljastuvat blogin / sivuston ylläpitäjille, joissa kommentti on oli jäljellä.
Henkilökohtaisen tunnistamisen tietojen kerääminen

Tietyt Kameralehtikaupan verkkosivujen kävijät valitsevat vuorovaikutuksen Kameralehtikaupan kanssa tavalla, joka vaatii Kameralehtikaupaa keräämään henkilökohtaisia ​​tietoja. Kameralehtikaupan keräämien tietojen määrä ja tyyppi riippuu vuorovaikutuksen luonteesta. Pyydämme esimerkiksi käyttäjiä, jotka kirjautuvat sisään kameralehtikauppa.tempsite.site-sivustoon, antamaan käyttäjätunnuksen ja sähköpostiosoitteen. Kameralehtikaupan kanssa liiketoimintaa harjoittavilta pyydetään antamaan lisätietoja, mukaan lukien tarvittaessa näiden liiketoimien käsittelyyn tarvittavat henkilökohtaiset ja taloudelliset tiedot. Kameralehtikauppa kerää kussakin tapauksessa tietoja vain siltä osin kuin se on välttämätöntä tai tarkoituksenmukaista Kameralehtikaupan kanssa tapahtuvan vuorovaikutuksen tarkoituksen täyttämiseksi. Kameralehtikauppa ei paljasta muita henkilötietoja kuin alla kuvatut. Ja kävijät voivat aina kieltäytyä toimittamasta henkilökohtaisia ​​tietoja, ja varoitus siitä, että se voi estää heitä osallistumasta tiettyihin verkkosivustoon liittyviin toimiin.
Kokonaistilastot

Kameralehtikauppa voi kerätä tilastoja kävijöiden käyttäytymisestä verkkosivuillaan. Kameralehtikauppa voi näyttää nämä tiedot julkisesti tai toimittaa sen muille. Kameralehtikauppa ei kuitenkaan paljasta henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja kuin alla kuvatut.
Tietyn henkilökohtaisen tunnistamisen tietojen suojaaminen

Kameralehtikauppa paljastaa mahdollisesti henkilökohtaisesti tunnistavia ja henkilökohtaisia ​​tunnistustietoja vain sen työntekijöiden, urakoitsijoiden ja liitännäisorganisaatioiden henkilöille, jotka (i) tarvitsevat tietoa siitä, että ne voivat käsitellä sitä Kameralehtikaupan puolesta tai tarjota palveluja Kameralehtikaupan verkkosivuilla, ja ( ii) jotka ovat suostuneet olemaan luovuttamatta sitä muille. Jotkut näistä työntekijöistä, urakoitsijoista ja liitännäisjärjestöistä voivat sijaita kotimaasi ulkopuolella; käyttämällä Kameralehtikaupan verkkosivustoja, annat suostumuksesi tällaisten tietojen siirtämiseen heille. Kameralehtikauppa ei vuokraa eikä myy henkilökohtaisesti tunnistavia ja henkilökohtaisesti tunnistavia tietoja kenellekään. Muut kuin sen työntekijät, urakoitsijat ja sidoksissa olevat organisaatiot, kuten edellä on kuvattu, Kameralehtikauppa julkistaa mahdollisesti henkilökohtaisesti tunnistavat ja henkilökohtaisesti tunnistavat tiedot vastauksena pyyntöön, tuomioistuimen määräykseen tai muuhun hallituksen pyyntöön, tai kun Kameralehtikauppa uskoo hyvässä uskossa, että julkistaminen on kohtuullisen välttämätöntä Kameralehtikaupan, kolmansien osapuolten tai suuren yleisön omaisuuden tai oikeuksien suojelemiseksi. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä Kameralehtikaupan verkkosivuilla ja olet toimittanut sähköpostiosoitteesi, Kameralehtikauppa voi joskus lähettää sinulle sähköpostiviestin, jossa kerrotaan uusista ominaisuuksista, pyydä palautetta tai pidät sinut ajan tasalla siitä, mitä Kameralehtikaupassa ja meidän kanssa tapahtuu Tuotteet. Jos lähetät meille pyynnön (esimerkiksi sähköpostitse tai jonkin palautemekanismin kautta), pidätämme oikeuden julkaista sen, jotta voimme selventää tai vastata pyyntöönne tai auttaa meitä tukemaan muita käyttäjiä. Kameralehtikauppa ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarpeellisiin toimenpiteisiin suojellakseen henkilökohtaisesti tunnistavien ja henkilökohtaisesti tunnistavien tietojen luvatonta käyttöä, käyttöä, muuttamista tai tuhoamista.
Keksi